ЈМП епизода #7: Драконски закони

Утре (20.11.2011 14ч), тема на новата епизода на ЈМП ќе биде Stop Online Piracy Act контроверзата. Обидите да се истуркаат строги закони во САД а кои никако не им помагаат на крајните корисници мобилизираше значајни актери (организации и компании) да се побунат.

На оваа тема ќе зборуваат Новица, Дамјан и Миша.


Музиката е спонзорирана од Jamendo.
http://www.jamendo.com/en/artist/Emerald_Park
http://www.jamendo.com/en/artist/Tobias_Borelius


Podcast-от од емисијата достапен на: http://podcast.spodeli.org/

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.