Сподели Знаење 26.11.2011

Си продолжуваме со редовните термини во Хаклабот. Оваа сабота на гости ќе ни е Лука од Албанија со кој ја изработуваме CNC машината, така да воглавно ќе се работи хардвер.

Се разбира дека останатите 2 соби ќе се слободни па паралелно ќе се хакира и нешто друго :)

Присуството е пожелно, почнуваме од 13 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.