Програмирање во четврток 06.10.2011

Овоа е најверојатно последниот програмерски ден кој ќе се одржи во досегашната просторија и ќе се потрудиме да го искористиме максимално ... до многу минути после 00 часот поминување.

Ќе го доправиме де-енкапсулаторот на PPPoE рамки и ќе продолжиме со разгледување на BDD во python со lettuce (BLT), а можеби и по некој практичен пример во django.

сеуште бараме простор за КИКА, такада ако некој знае нешто нека не се срами да пише на ossm-members [at] lists.softver.org.mk или @2cmk на twitter.

edit: http://lettuce.it/recipes/django-lxml.html

1 comment:

  1. Како и обично Python доцнат неколку години. :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.