Сподели знаење 31 септември 2011 година од 13 часот

Здраво,

утре во сабота од 13h ќе има редовно саботно Сподели знаење во Хаклаб.

- Ќе се доработува Led коцката;
- Разно споделување на знаење или random хакирање.

Поздрав,
#skopjehacklab

Edit: Да, во мојот свет септември има 31 ден!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.