Сподели знаење - сподели хардвер. Сабота и Недела 24-25 Септември

Овој викенд ќе биде наменет за работа со хардвер. Поточно, гостин ќе ни биде Лука од Албанија, кој што го запознавме на НСНД Охрид и со кој се обидуваме да направиме CNC машина, а потоа евентуално и RepRap 3D принтер.

Значи, земете си ги панталоните за работа и во Сабота (и недела) во ХакЛаб!

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.