Сподели знаење 03.09.2011

Со почеток од 13ч стандардно сподели знаење во хаклабот кика. Отворени сме за нови идеи и предлози за новата сезона. Се гледаме таму.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.