кика reboot

Утре во 12.00ч во КИКА ќе се обидеме да го оспособиме просторот за употреба повторно после летната пауза. Добредојдени се сите што сакаат да помогнат при чистењето или пак да поминат и да поразговараме околу тоа што претставува еден хакерски простор и кои активности се случуваат во него преку годината.

Интернет и кафе би требало да имаме, така да мислам дека сме спремни. :)

1 comment:

  1. Кога се "собирите" или како и да ги нарекувате?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.