Sysadminspotting @ КИКА 01.06.11

Не се собравме минатата среда а оваа онака спонтано излезе, па ако прочита некој, во КИКА сме од 17:30 па натаму.

СЕ ЗА СИСТЕМ АДМИНИСТРАЦИЈА на GNU/Linux, UNIX, BSD, Solaris и Plan9 :)

Се гледаме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.