GNU/Linux прва помош (КИКА - 30.05.2011)

Денес во хаклабот КИКА после 17:30ч, стандардно за понеделник се оддржува настанот GNU/Linux прва помош. Ако имате проблеми со вашиот лаптоп/компјутер дојдете ќе ги решиме заедно.

Хаклабот КИКА е отворен за сите заинтересирани, кафематот работи со полна пареа, па дојдете да се запознаеме, да се дружиме и да споделуваме знаење.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.