Сподели знаење, сподели слобода, КИКА 04.06.2011

Сподели знаење, сподели слобода

Слободен софтвер, Друпал 7, чистење на хаклабот, сортирање на хардверот, рециклирање на стариот хардвер, редовни активности околу конфигурирање на ГНУ/Линукс, кафе, уште кафе, роденденска пица од Тонис бејкери, хакерска култура и етика.
Freedom
Атмосфера на стандардно Сподели знаење, повелете, отвоерни сме од 12:30 па понатаму...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.