GNU/Linux прва помош (КИКА - 09.05.2011)

Вечерва од 19h до 21h во Хаклаб КИКА:

* Решаваме било какви проблеми со било која GNU/Linux дистрибуција
* Разно (програмирање и слично зависно од интерес на присутните)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.