СподелиЗнаење 07.мај.2011

Како и секоја сабота и оваа во хаклаб КИКА СподелиЗнаење.

Како разбрав ќе сме хакирале OSPF протокол и нешто со C++ (ќе сме се мачеле). Под разно: средување компјутери, тестирање на live arch netboot и друго разно.

Како и секоја сабота, почетокот почнува од 12-13, а крајот завршува негде кај 18:00.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.