Програмски јазици секој четврток во хаклаб

Денес хаклабот ќе биде отворен од 17:30 па натаму за да се затвори во 21 и да се оди на пијачка со Илин, кој ќе ги прераскажува своите патешествија низ Германија.

Ќе се разгледува кој до каде стигнал со python challenge, расположените за мислење и решавање математички проблеми може да решаваат project euler.

Разгледување на django 1.3 и новите работи што за прв пат се имплементирани во django, малку javascript малку C и дошло 9 :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.