Секој велики понеделник: GNU/Linux прва помош

Fedora, Debian, RedHat, Ubuntu, Arch, Gentoo, Suse, Crux, Slackware, *BSD (why not)… Инсталирање, компајлирање, кернели, WiFi картичката не ви работи, не знаете да се конектирате на irc, сакате да дознаете како се користи shell-от…

You name it - We got it!

Секој понеделник до 19:00 до 21:00, во хаклабот КИКА, прва помош за сите почетници во светот на слободниот софтвер.

1 comment:

  1. na site koi se vo haklab im go cestitam praznikot
    hristos voskrese

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.