Програмски јазици секој четврток во хаклаб

Денес хаклабот ќе биде отворен од 17:30 па натаму. Пошто сите се разбегани по „одмори“ нема некоја посебна агенда, но наслушнав ќе се работело нешто C во Gnome (Gtk/Glib) околина. Можда ќе решиме некое ниво од PythonChallenge или ProjectEuler.

2 comments:

  1. mnogu kasno objavuvas :) sto ke se raboti za denes treba makar eden den porano da se napise na stranava sto sve ke ima
    pozdrav

    ReplyDelete
  2. па ионака се знае дека секој четврток има програмски јазици во хаклаб. до сега не се случило да нема

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.