Редовно СподелиЗнаење оваа сабота

(пред)Првомајско СподелиЗнаење оваа сабота (30 април) ќе биде отворено со дебатата „Континуитетот или револуцијата“.

На менито ќе има, по избор:
  • алатки за мерење на перформанси на апликации: Linux perftool, graphite
  • compatibility testing на софтвер за voice и video chat, OTR, GPG, итн.
  • Asterisk + мобилен телефон, what does it mean?
  • поправање, решавање и затварање на тикети и багови од http://bugs.spodeli.org/issues
  • електроника + микроконтролери, смалување на TODO листата

Почеток 13:00, крај 18:00 (или покасно). Место:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.