Ubuntu Прва Помош - 21.02.2011

И овој како и секој друг понеделник, сите кои не се снаоѓаат со својата Ubuntu или било која друга Linux дистрибуција можат да ги донесат своите компјутери/лаптопи во КИКА и да си отидат ослободени од главоболките.

Официјалниот почеток е од 19 и трае до 21 часот, но најпаметно е да се следи twitter профилот на 2с.мк во случај да се отвори порано (се случи, и може да се случи повторно).

Наполитанки за сите, кафе и чај за оние што ќе дојдат први.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.