Сподели знаење - Сабота 19 Фебруари 2011

Денес на сподели знаење:
занимавање FOR THE COMMUNITY, начини да се соберат и сработат пари, разноразни донации и потребни работи за зголемување на уживањето при престојот во КИКА.

Исто така може да се разгледува бесконечното огледало и EPROM програматорот направен од Алекс и Дамјан.

Секоја друга желба и иницијатива е дборедојдена, како и желбата за наполитанки, кафе и добро дружење.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.