Активностите во КИКА on hold

Сите настани што се оддржуваат во хаклабот КИКА се одложени на неопределено време. Моментално во нашиот дел од зградата нема струја и поради тоа сме приморани да ги откажеме сите редовни активности додека не најдеме некое решение.


Чичкото од EVN ја гаси струјата во КИКА

Следете на на блогот и на твитер за повеќе информации.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.