СподелиКино: Џулијан Асанж @ TED + Wikirebels + дискусија >> 22.12.2010, 20 ч. [Галерија 7]Еден месец во сагата за Wikileaks првиот вториот јавен настан (првиот беше минатата недела на канал 103) во врска со оваа тема ќе се случува во Галерија 7 во организација на ЗКТ Компресор и 2с.мк. Традиционалните кино вечери ќе бидат посветени на ова важно прашање.

Ќе ги пуштаме интервјуто на Џулијан Асанж со Крис Андерсон од TED.com и документарецот од шведската телевизија насловен Wikirebels.

Видеата траат околу 1 час и 10 минути по што може да имаме дискусија на темата, се рабира доколку има интерес.

1 comment:

  1. Ги смкнав и rapnews на темава од youtube. Како загревање.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.