УбунтуПрваПомош 20.12.2010 19:00ч

Стандардно ја почнуваме неделата со УПП. Доколку имате прашање или проблем во врска со Убунту, слободно дојдете после 19ч во КИКА.

Доколку нема премногу проблеми за решавање може да се направи последна проверка на тимот што ќе патува во Берлин (гаџети, openvpn, инфраструктура, итн)

Се гледаме вечер!

1 comment:

  1. Треба да се види и дали ќе има пренос во живо и да се направи vpn конекција со 27C3 од Берлин и да има пренос во живо на предавањата во хаклаб КИКА.

    https://events.ccc.de/congress/2010/wiki/Peace_Missions#Zagreb

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.