Сподели знаење (18.12.2010)

Оваа сабота од 12:30 па додека има сила во хаклаб Кика планот е:

- Ќе инсталираме и конфигурираме VPS на linode.com (оперативниот систем, vpn, ова она...)
- Од минатата сабота до сега му најдовме ново име на спидометарот а Дамјан и Алекс го направија во четвртокот на програмски јазици. Оваа сабота најверојатно ќе го подобруваат, физички ќе се монтира на видно место и слично...
- Било што друго што ќе ни го одземе вниманието.

Како и секој настан во Хаклабот - All you can Наполитанки. А пијачки и останати грицки тој што сака треба да донесе и за себе и за останатите.


1 comment:

  1. WE ARE LEGION
    WE WILL EAT YOUR NAPOLITANKI
    EXPECT US

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.