Ubuntu прва помош, вечер од 19:00 @ КИКА

И овој понеделник од 19.00 часот Ubuntu прва помош во Хаклабот КИКА. Донесете го вашиот лаптоп/компјутер ако имате некаков проблем со Вашето Ubuntu или сакате со помош на поискусни корисници да инсталирате Ubuntu.

Може да го разгледаме и Unison (демон за синхронизација на датотеки) ако има време и интерес.

Ако не сте во можност да дојдете, можете да не најдете на IRC @ Freenode, канал #lugola.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.