Програмски јазици, четврток од 19:00 часот

Стандардно и овој четврток програмски јазици во хаклаб. На програмата за оваа недела имаме решавање на вежби по програмирање од Standford универзитетот. Кои вежби ќе ги решаваме ќе одлучиме на лице место.

Програмски јазици во кои ќе ги решаваме ќе бидат по избор : Python, C, C++ или некои други по ваша желба.

Добредојдени се и оние кои што се искусни програмери како и оние што се почетници.

Се гледаме таму.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.