Random на СподелиЗнаење оваа сабота

Саботава од 12:30 па до кај 18 или така нешто, во хаклабот ќе гостува Random. Освен тоа, ќе продолжиме со тоа што не сме го завршиле претходните пати (smalltalk на пр.)

Влез слободен за сите

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.