Програмски јазици секој четврток

И овој четврток редовни активности во хаклаб од 19:00 па натаму.

Python, PyQt, Erlang, Javascript, Jquery, HTML, CSS, C - било што, кој што знае си носи со себе и разглабаме или хакираме.

Go или Rust некој? Haskell можеби?

Ќе има и кратка презентација на Smalltalk околините.

(локација стандардна)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.