Програмски јазици овој четврток

Секој четврток програмски јазици од 19 до 21 часот во хаклаб.

Овој пат на агендата е спротиставување, т.е. површен поглед врз:
NodeJS vs Mongrel2 + lua vs uWsgi + Ruby Fibers

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.