УбунтуПрваПомош секој понеделник

Еј!

И оваа вечер како и секој понеделник, од 19 до 21 ќе има УбунтуПрваПомош. Добра шанса за сите што се заебаа подновија со Убунту за време на саботниот инсталфест.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.