Секој понеделник од 19:00 - УбунтуПрваПомош

Стандардно, како и секој понеделник и вечерва ќе има УбунтуПрваПомош. Доколку имате проблем (или прашање) поврзан со Убунту ГНУ/Линукс (или која било друга дистрибуција) слободно дојдете во КИКА и заеднички ќе го пробаме да го решиме.

Предвидено е да трае до 21ч, но доколку има интересни теми и проблеми се продолжува додека имаме сила.

Се гледаме во КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.