Програмски јазици во хаклаб

Секој четврток па така и овој, во терминот за програмски јазици и програмирање ќе проследиме:
  • 30 минути Erlang и неговите вградени механизми за кластерирање на апликациите
  • Python по желба (или PyQt, или django)
  • наполитанки и сокче (кој како си донесе)
Како и секогаш од 19:00 до најмалку 21:00, хаклабот КИКА ве очекува и денеска.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.