УбунтуПрваПомош 01.11.2010 19:00ч

Ја започнуваме неделата стандардно со УбунтуПрваПомош. Како секогаш, доколку имате некој проблем/прашање/дилема околу инсталирање, конфигурирање или користење на Ubuntu GNU/Lunix (или некоја друга гну/линукс дистрибуција) слободно дојдете во КИКА и ќе Ви помогнеме да го решите проблемот.

Се гледаме вечер од 19:00.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.