Програмски јазици секој четврток

И овој четврток редовни активности во хаклаб од 19:00.

Најверојатно ќе продолжиме со PyQT програмчето што го правевме минатиот четврток. (http://ietherpad.com/PsTLLIdYLG)

Ќе го финализираме дизајнот за маиците (http://0.mk/maica_hacklab).

Не треба да се пријавиш и да те одбере жирито за да дојдеш. Влезот е слободен а добиваш и бесплатни наполитанки.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.