Програмски јазици секој четврток

И овој четврток редовни активности во хаклаб од 19:00.

Овој пат (веројатно повторно) ќе правиме некои програмчиња со PyQt чисто да покажеме колку лесно и брзо може да си направите некое едноставно графичко програмче за свои потреби.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.