Сподели Знаење, редовно 23.10.2010

И оваа сабота како и останатите многубројни, редовно Сподели Знаење во КИКА.

На план е нешто да се работи со микрокотролери, сензори, антени. Можно е и да го тестираме EEPROM програмерот кој е изработен во склоп на проектите во хаклаб-от.

Алекс : Ќе ја носам радио-станицата, па доколку некој го интересира нешто може да се сподели знаење околу таа активност :)

Стандардно носете си ги лаптопите и наполитанки :)

Време од 12:30 до бескрај. Се гледаме таму :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.