Убунту прва помош 18.10.2010, од 19:00

Овој понеделник, вториот бран на проблеми/радости/инсталации од новиот Ubuntu 10.10 плус ќе има наполитанки.

Како и секој понеделник „Убунту прва помош“ во скопскиот хаклаб КИКА, од 19:00 до умирање.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.