Убунту прва помош 11.10.2010, од 19:00

Овој понеделник, првиот бран на проблеми/радости/инсталации од новиот Ubuntu 10.10. Desktop варијантата е веќе поставена за мрежно (PXE) бутирање во хаклабот, веројатно до утре ќе ги комплетираме и Kubuntu и netbook edition, а и 64 битните верзии.

Како и секој понеделник „Убунту прва помош“ во скопскиот хаклаб КИКА, од 19:00 до умирање.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.