Оваа сабота редовно Сподели Знаење (09.10.2010)

Утре, сабота (9.10.2010) во 12:30 часот, го отвараме хаклабот. На агендата нема нешто конкретно, но бидејќи мината сабота имаше голем интерес за работилницата за мрежи (кога завршивме со целосно функционална OSPF мрежа и теоретски го спомнавме BGP), може да повториме некои од работите што ги правевме тогаш, или да разгледаме по-подробно некои детали.

Разните Python/Qt/Webkit/Javascript идеи сеуште стојат недопрени - но изгледа никако да се собере доволно критична маса.

Добро би било да собереме и пари за кирија.

1 comment:

  1. како бонус, ако има услови за тоа ќе зборуваме за
    http://npss.slobodensoftver.org.mk/

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.