Програмски јазици секој четврток

И овој четврток редовни активности во хаклаб од 19:00.

Програмски треба да има нешто за Ruby, но има миљон други теми ако тоа не се исполни.

2 comments:

  1. милион, а не миљол. и после вие правите локализација...

    ReplyDelete
  2. Здраво Anonymous,
    треба да правиш разлика меѓу формално пишување и локализација и неформална комуникација и блогови.

    Дополнително, заедницата на слободен софтвер е голема, и не секогаш истите луѓе се занимаваат со локализација и програмирање итн...

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.