Редовно СподелиЗнаење утре (25.09.2010) во Хаклаб....

Утре - како и секоја сабота - СподелиЗнаење. Но, во редуциран состав поради патувачката екипа на конференцијата во Косово.

Ќе отвориме до 14 ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.