СподелиЗнаење - Старт на сезона 2010/2011 04.09.2010

Оваа сабота се собираме во КИКА да видиме кој како си поминал на одмор, што имало интересно на НСНД, итн...

Со ова почнува сезоната (2) 2010/2011 од постоењето на хаклабот КИКА.

Се гледаме во КИКА околу 13ч. во сабота.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.