СподелиЗнаење 24.07.2010

Ова ќе биде последното СподелиЗнаење до септември, со што ќе ја затвориме првата сезона на скопскиот Хаклаб КИКА. Нема агенда, хакирање at random како по обичај. Но, може да ги правиме плановите за следната сезона.

Ако има заинтерсирани ќе се споделат информации за НСНД (Ništa se neće dogoditi) во Сплит годинава. А може и некој план за идење да се направи.

Почеток во 12:30 па до некаде 18:00, на старото место:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.