УбунтуПрваПомош вечерва од 19:00

Поради високите температури минатите неколку термини во КИКА не ја исполнивме квотата.

Вечерва со почеток од околу 19:00 часот - стандардно - почнува УбинтуПрваПомош. Како секогаш заинтересирани сме за вашите проблеми и дилеми, па слободно донесете ги вашите прашања во КИКА или на ирц каналот #lugola.

Се гледаме вечер!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.