УбунтуПрваПомош 12.07.2010 20:00

Вечерва почнуваме малку покасно т.е. од 20:00 часот.

Сите што имате некое прашање и проблем во врска со користење на GNU/Linux оперативниот систем слободно дојдете и ќе ви помогнеме да ги решите дилемите и проблемите.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.