Повторно Python овој четврток 24.06.2010

Времето е тмн за во хаклаб деновиве. Овој четврток, на програмата повторно имаме Python. Поконкретно има повеќе проекти/теми кои ни останале од претходните пати, ваљда ќе успееме да ги довршиме.

Вака провизориум, ќе има некој муабет за deployment на web апликации итн. Секако, и за почетниците секогаш е отворена вратата.

Значи 19 часот, хаклаб КИКА, секој втор четврток: Python.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.