Сподели Знаење, 5.јуни.2010

Редовно Сподели знаење утре (сабота, 5 јуни 2010).

На програмата:
- Сумирање на впечатоците од гостувањето на Ричард Сталман во Скопје (http://www.slobodensoftver.org.mk/rms)
- Тајно делење на fsf/gnu налепници.
- Hacking at random.

Дојди и ти!

Време, стандардно од 12:30 до ~18 во Хаклабот...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.