Овој четврток Ричард Сталман

 
Четврток, 3 јуни 2010. 

Ричард Сталман во Скопје

Ќе го одржи предавањето „Copyright vs. Community

Холидеј Ин од 18:00, влез слободен (и бесплатен)

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.