УбунтуПрваПомош вечерва од 19:00

Како и повеќето понеделници и денеска ќе се занимаваме со проблеми поврзани со, но не ограничени на, Убунту. Донесете ги вашите прашања и проблеми и ќе пробаме да ви помогнеме да ги решите.

Терминот е 19:00-21:00 на добро познатото место - хаклаб КИКА.


Се гледаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.