Ubuntu прва помош - 17.05.2010

Како и секој понеделник и овојпат, редовното Ubuntu прва помош. Секако сите други дистрибуции се добредојдени - т.е. нивните корисници :)

Време, стандардно од 19 до 21 во Хаклабот...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.