Ад-Хок Убунту прва помош 18.05.2010

Тоа што вчера не стигнавме да ги решиме сите проблеми на Убунту прва помош, ќе продолжиме денеска во Хаклаб од 19:00.

Ако има кворум можда ќе се договара и за Richard Stallman во Скопје на 3 јуни 2010.

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.