СподелиЗнаење, 15.мај.2010

Што да се каже, уште една сабота во хаклаб, doing stuff. Без посебна најава, може да се прави било-што. Отворивме една страна на wiki-то (http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Проекти) на која ќе нафрламе идеи што да се прави, па така и утре може нешто од таму да се имплементира.

Секоја сабота од 12:30 до 18:00, СподелиЗнаење во хаклабот КИКА - под мотото: „Кој знае знае, кој не знае прашува“ (?).

1 comment:

  1. Мото V2 : Кој знае кажува, кој незнае прашува.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.